Haute Histoire gaat verhuizen! Vanaf 1 september 2015 is Haute Histoire officieel gevestigd aan de Oude Velddijk 19 in Peize. Slechts honderd meter verderop stond ooit het Huis te Peize, waarmee ik mij – heel toepasselijk – in de toekomst min of meer op historische grond bevind. Mijn vriend en ik vielen als een blok voor de authentieke elementen en het sfeervolle oude karakter van het huis, dat gebouwd is in de jaren dertig. Het was liefde op het eerste gezicht, wanneer dat althans mogelijk is als het gaat om een woning.

Ik kijk uit naar de hernieuwde start en mijn nieuwe werkplek, maar verder verandert er niet veel voor Haute Histoire. Ook in de toekomst blijf ik beschikbaar voor opdrachten in heel Nederland. Ik kan altijd naar u toe komen, maar mocht u mij eens willen bezoeken dan kan dat voortaan in het pittoreske Peize. Neem gerust contact op via het formulier op de website of bel06-24728562.

Share