Inmiddels ben ik ver in het derde trimester van mijn zwangerschap. Het is tijd om de auto-reply van mijn mail aan te zetten, de computer af te sluiten en te gaan genieten van mijn verlof. Nog even rustig aan doen, voordat we over een paar weken weer kunnen ‘genieten’ van slapeloze nachten, krampjes en huilbuiten. Maar natuurlijk vooral ook van heel veel knuffelen, voorjaarswandelingen met de kinderwagen en de eerste lachjes.

Tijd voor verlof
Fotograaf: Marjet Bijzitter

Voor mijn werkzaamheden als zelfstandig historicus betekent mijn verlof dat ik de komende maanden niet beschikbaar ben voor (nieuwe) opdrachten of lezingen. Daarnaast ben ik minder goed bereikbaar via mail of telefoon. Wil je in de komende maanden toch contact met mij opnemen? Doe dit dan bij voorkeur via de mail. Het kan even duren voordat ik reageer, maar ik zal de mail wel af en toe beantwoorden. Telefoontjes kan ik niet altijd opnemen en bellers zal ik vaak ook doorverwijzen naar de mail.

Vanaf september ben ik weer beschikbaar voor nieuwe opdrachten of lezingen. Dan zal ik hopelijk ook weer beter bereikbaar zijn via mail of telefoon. Voor nu trek ik mij terug op de bank met een goed boek en/of Netflix en hoop ik nog even lekker tot rust te komen voordat de baby er is.

Share