Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Criminele pubquiz in Gevangenismuseum Veenhuizen

26 oktober 2019 @ 20:00 - 23:00

€2,50

Op zaterdagavond 26 oktober 2019 ben ik als reizende reporter van de Maand van de Geschiedenis aanwezig in het Gevangenismuseum in Veenhuizen om verslag te doen van de criminele pubquiz die daar die avond plaatsvind.

Misdaad en straf zijn van alle tijden. Zowel mannen als vrouwen hebben altijd dingen gedaan die niet mogen. Denk jij hier alles van te weten? Herken je bekende criminelen of gevangenissen? Kijk je alle crimi-series op tv? Lees je veel detectives, volg je het crime nieuws op tv en weet je alles van muziek? Dan is de Criminele Pubquiz iets voor jou!

De pubquiz is een triviantquiz die bestaat uit 8 rondes met vragen, muziekfragmenten, foto’s van en nog veel meer. Vorm samen met vrienden, familie, kennissen of collega’s een team en speel mee! De kosten bedragen €2,50 per persoon. Een team bestaat uit maximaal 5 personen en opgeven kan door een e-mail te sturen met je teamnaam en het aantal teamleden naar info@gevangenismuseum.nl. Hopelijk zie ik je op 26 oktober in het Gevangenismuseum!

 

Share

Locatie

Nationaal Gevangenismuseum
Oude Gracht 1
Veenhuizen, Drenthe 9341 AA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisatoren

Nationaal Gevangenismuseum
Maand van de Geschiedenis
Meld u aan voor de nieuwsbrief van Haute Histoire