Welkom op de vernieuwde website van Haute Histoire!

Wie mij volgt via social media had wellicht al gelezen dat mijn website afgelopen weekend tijdelijk onbereikbaar was. Eén van mijn professionele doelen voor 2017 was namelijk het vernieuwen van de website. Daarom voerde ik afgelopen weekend een aantal relatief grote veranderingen door. Weliswaar behield ik het logo, de kleuren en veel van de foto’s van de oude website, maar ik wijzigde het thema. Daardoor veranderde de gehele uitstraling van de site, zonder dat het de herkenbaarheid van Haute Histoire aantastte. De belangrijkste verandering is in mijn ogen dat de homepage nu veel rustiger is, doordat het zwart is verdwenen.

website Haute Histoire

De komende tijd werk ik nog verder aan mijn website. Zo zullen een aantal teksten veranderingen ondergaan en zal ik een nieuw portfolio toevoegen. Ook wil ik in de toekomst nieuwe, professionele foto’s laten maken, zodat duidelijker wordt wie de persoon achter Haute Histoire is en het bedrijf echt een gezicht krijgt. Maar dat is van later zorg, en bovendien kan de site dan gewoon online blijven. Daar zult u weinig van merken.

Deel uw mening

Zelf ben ik erg tevreden met mijn vernieuwde website, maar ik hoor graag wat u ervan vindt. Wat vindt u mooi, of misschien juist minder mooi? Is de informatie duidelijk, of zou u meer willen weten? Kunt u gemakkelijk navigeren op de site? En wat zou u veranderen of verbeteren wanneer u het voor het zeggen had? Deel uw mening in een reactie of geef uw opmerkingen door via het contactformulier op de site. Ik hoop van u te horen.

Share