Al langere tijd was ik op zoek naar een passende baan in de publieke of culturele sector. Die zoektocht was niet altijd gemakkelijk, zeker niet in deze onzekere periode. Veel banen komen nu juist op de tocht te staan als gevolg van de coronacrisis, en de culturele sector ligt vrijwel helemaal op zijn gat.

Toen ik de kans kreeg op een leuke, fulltime baan, die heel goed bij mij lijkt te passen, greep ik die dan ook met beide handen aan. Per 1 maart 2021 ga ik aan de slag als journalist.

Nieuwe baan

Wat betekent dit voor Haute Histoire?

Ik ben hier natuurlijk heel erg blij mee, maar het betekent wel dat ik mijn werkzaamheden voor Haute Histoire op een zeer laag pitje – lees: waakvlammetje – zet.

Ik wil op mijn blog blijven schrijven over (mode)geschiedenis, mijn verzameling en mooie tentoonstellingen. Dat is immers ook deels mijn hobby, en ik deel deze verhalen graag met een breder publiek.

Het e-mailadres info@hautehistoire.nl blijft in gebruik. Heeft u vragen over modegeschiedenis, bijvoorbeeld voor werk, studie of een profielwerkstuk? Dan kunt u die blijven stellen, bij voorkeur via e-mail, maar ’s avonds of in het weekend ben ik ook telefonisch bereikbaar.

Werkt u bij een museum en wilt u antieke/vintage kleding van Hirsch & Cie lenen voor een tentoonstelling? Ook dat blijft mogelijk. Neem per mail contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Tenslotte kunt u mij natuurlijk blijven volgen via social media, met name via Twitter en Instagram. Daar zal ik ook regelmatig blijven posten over (mode)geschiedenis, boeken, musea en tentoonstellingen.

Ik hoop dat u mij blijft volgen. En wie weet blaas ik Haute Histoire in de toekomst wel weer nieuw leven in. Niets is immers zeker in dit leven. Voor nu wens ik u alle goeds voor de toekomst. Blijf gezond en wellicht tot ziens.

Share